Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2012 13:41

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του LIFELINE HELLAS για την ενίσχυση του τμήματος νεογέννητων του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»

Αθήνα 17 Δεκεμβρίου 2012 – Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε για όγδοη συνεχή χρονιά το παραδοσιακό φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο δείπνο με θέμα "Ένα γράμμα στον Αϊ Βασίλη" στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του τμήματος νεογέννητων του νοσοκομείου παίδων «Π. & Α. Κυριακού»


Η Έμη Τσίτσικα-Τρικάρδου είναι ο δημιουργικός νους με την αστείρευτη φαντασία που κρύβεται πίσω από τον οίκο Artemide και επιμελήθηκε τη μαγική διακόσμηση της αίθουσας της Μεγάλης Βρεταννίας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του LIFELINE HELLAS Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στο έργο που προσέφερε το σωματείο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Έπειτα ο Πρόεδρος του Διοιηκητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου παίδων «Π. & Α. Κυριακού» Δρ. Χάρης Τομπούλογλου συνεχάρη και ευχαρίστησε την Πριγκίπισσα Αικατερίνη για το σπουδαίο έργο που προσφέρει στα νοσοκομεία παίδων και στα ιδρύματα στην Ελλάδα.

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας στην ομιλία της τόνισε την άμεση ανάγκη για προσφορά, ενότητα και φιλανθρωπία τις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας και ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκομένους για την υποστήριξη τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την Μυρτάλη και την Νικολέττα Νομικού που υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τραγουδώντας και παίζοντας στο πιάνο δικές τους συνθέσεις μαζί με το συγκρότημα του κου Κανάκη. Στη συνέχεια ο κος Γιώργος Ντάβλας με την συνοδεία του κυρίου Δημήτρη Παρασκευά στο πιάνο τραγούδησε κάνοντας έκπληξη στους καλεσμένους.

Το κοινό μάγεψε με τη μοναδική φωνή του ο κύριος Γιώργος Περρής  που τραγούδησε 2 κομμάτια από το νέο του δίσκο και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ανάμεσα στους καλεσμένους παρευρέθησαν ο Πρέσβης της Σερβίας κος Dragan Zupanjevac, ο Πρέσβης της Ελβετίας με την σύζυγο του Dr. Lorenzo  Amberg, η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Mαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τα παιδιά της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με τη σύζυγο του Δρ. ΄Αντζι Μαργαρίτη και η κα Alison Andrews με τον γιό της και εγγονό της Πριγκίπισσας Michael Garfinkel, η αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης η κα Μπέττυ Ρουμελιώτη, η κα Έμη Τρίκαρδου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η κα Φλευρ Ποταμιάνου, η κα Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η Δρ. ΄Εφη Αδαμοπούλου, η κα ΄Ερση Αγιοστρατίτη Σκουτεροπούλου, η κα Ρόη Κωνσταντά, η κα Λίζα Έβερτ, η κα Έφη Γερμανού με τις κόρες της  Έφη και Έλλη, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Γέλη Αγγελοπούλου, η κα Κατερίνα Σοφιανού, ο κος Ανδρέας Ποταμιάνος, η κα Έλενα Ντάβλα, ο κος Θρασύβουλος Κανάρης και η κα Κέλλυ Ξυνή, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη, η κα Ειρήνη Νταϊφά, ο Δρ. και η κα Ντίνου Γιαβρόγλου ο κος Πέτρος Μαχάς με την σύζυγο του Έβελυν Βουγέση, ο κος Χρήστος Μπιζούμης με την σύζυγο του Νάντια Μαχά, ο κος Θανάσης Κυρατσούς, ο Δρ. Σωτήρης Πράπας με την σύζυγο του, ο κος και η κα Αρμόδιου Γιαννίδη, ο κος και η κα Νίκου Παπαποστόλου, ο Δρ. και η κυρία Μηνά Μαστρομηνά, η κα Βίκυ Μιχάλη, η κα Ντέλλα Ρούνικ, ο κος Τάκης Μαυρωτάς, η κα Φανή Λεβέντη, ο κος Χρήστος Γείτονας, η κα Εύη Περιστέρη, η κα Μαρίζα Φασιανού, η κα Τέντυ Γερουλάνου, η κα Εύα Φαλιέρου και πολλοί άλλοι. 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες ARTEMIDE, ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε, COCA COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, ΕΛΛΗΝΟΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ, ΚΟΤΣΩΝΗΣ, ΔΕΣΦΑ Α.Ε., Ε. FORD MOTOR HELLAS, ΒΑUME & MERCIER, ΦΛΑΜ ΕΛΛΑΣ, ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ.