Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2011 14:49

Φιλανθρωπικό Bazaar για τους σκοπούς του LIFELINE HELLAS

Αθήνα 24 Ιουνίου 2011 - Το  ΔΣ του Lifeline Hellas και η κα Έμη Τρικάρδου διοργάνωσαν ένα απογευματινό party με θέμα baby showers και αντίστοιχο Bazaar τα έσοδα του οποίου προσφέρθηκαν γα τους σκοπούς του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.

Στον υπέροχο χώρο του μουσείου Νάσιουτζικ τον οποίο διακόσμησε με την μοναδική της αισθητική η κα Έμη Τρίκαρδου εκτέθηκαν προϊόντα της εταιρείας της L’ Artemide, www.artemide.com.gr, προϊόντα της Proderm και της www.algothermcosmetics.gr, ασημικά «Αρμάος» και τα προϊόντα Starlights τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων διατέθηκαν για τους σκοπούς του Lifeline.

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι απόλαυσαν τις αγορές τους ενώ είχαν την ευκαιρία να  επισκεφτούν την αξιόλογη συλλογή του μουσείου Νάσιουτζικ και να γευτούν τις συναρπαστικές γαστρονομικές προτάσεις του.

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη πάτρων του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas στην ομιλία της τόνισε την αγάπη της για την ιδιαίτερη πατρίδα της την Ελλάδα και την ανάγκη που υπάρχει για βοήθεια στην χώρα μας την περίοδο αυτή.  Επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της  μέσω του Lifeline Hellas να προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη και κυρίως στα παιδιά και σε ανάγκες των νοσοκομείων παίδων στην Ελλάδα. 

Χορηγοί της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ήταν ο κος Γεώργιος Νάσιουτζικ, ιδρυτής του Μουσείου Νάσιουτζικ, η κα Έμη Τσίτσικα - Τρικάρδου, www.artemide.com.gr και η Ελαϊς - Unilever Hellas με τα προϊόντα της Proderm.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, η κα Μπέττυ Ρουμελιώτη αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, η Δρ. Άντζι Andrews Μαργαρίτη νύφη της Πριγκίπισσας με τον εγγονό της τον μικρό Αλέξανδρο, η Δρ. Φανή Μαργαρίτη, ο κος Γιώργος Νάσιουτζικ, η κα Λίζα Έβερτ, ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πρόεδρος του Lifeline Hellas, η κα Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα μέλος του Lifeline Hellas, ο κος Γιάννης Τρίκαρδος, επίτιμος πρόεδρος του Lifeline με την κα Έμη Τσίτσικα – Τρικάρδου, η κα Ράνα Ανδριανόπουλου, η κα Χρυσάνθη Ρουτζούνη, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, ο κος Νίκος και η κα Καλλιρόη Κωνσταντά,  η κα Γιώτα Τσαναξή - Κολώνη, η κα Νάντια Παπαχριστοπούλου, η κα Ελένη και Κέλλυ Τσίτουρα, ο κος Βασίλης Τρίκαρδος με την κα Μαριάντζελα Τρικάρδου, ο κος Νίκος Νάσιουτζικ, ο γνωστός γλύπτης από την Νέα Υόρκη Νίκος Φλώρος, η κα Κέλλυ Ξυνή, η κα Φαίη Γουρλή, η κα Αγγελική Μαστρομηνά, η κα Έρση Αγιοστρατίτη, η κα Εμμανουέλα Κασιμάτη, η κα ¨Εφη Αδαμοπούλου κα.  

Πληροφορίες: Νάντια Ζαχαράκη 210 9828002, 6943 902264