Κυριακή, 16 Δεκέμβριος 2012 15:55

Φιλανθρωπική παράσταση μπαλέτου του lifeline hellas για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου «Αγία Άννα» και του ΙΚΕ «Χατζηπατέρειο»

Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2012 – Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas σε συνεργασία με το Waves Dance Studio στα πλαίσια της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» διοργάνωσε την φιλανθρωπική παράσταση μπαλέτου σε δύο πράξεις «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας στο «ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του ορφανοτροφείου «Αγία Άννα» το οποίο φιλοξενεί 24 ορφανά ή με κοινωνικά προβλήματα κορίτσια και του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο».

Η κυρία Χριστίνα Ρόκα με την σχολή χορού της Waves Dance Studio ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση και η κυρία Olivia Pickford την χορογραφία της εκδήλωσης. 

Στις ομιλίες του ο πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας αναφέρθηκε στο έργο που έχει προσφέρει ο οργανισμός τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν σ’ αυτό. Η ΑΒΥ πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας τόνισε την αξία της προσφοράς και το παράδειγμα που αποτέλεσαν τα παιδιά χορεύοντας στη φιλανθρωπική παράσταση με σκοπό να βοηθήσουν άλλα παιδιά.

 

Οι εταιρείες «Kayak»  και «Hamptons cupcakes» μοίρασαν γλυκά στα παιδιά και η εταιρεία «Artemide» της κυρίας Έμυς Τρικάρδου διοργάνωσε φιλανθρωπικό bazaar στην είσοδο του θεάτρου για να ενισχύσει τους σκοπούς της εκδήλωσης.

 

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας ίδρυσε τον ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline www.lifelineaid.org το 1993, στο Λονδίνο  και εν συνεχεία στην Αθήνα, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Τορόντο τα οποία συνεργάζονται με το ίδρυμα της «Ίδρυμα Πριγκίπισσας Αικατερίνης» στο Βελιγράδι. Τα τελευταία δύο χρόνια το Lifeline Hellas ασχολείται αποκλειστικά με την Ελλάδα λόγω των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν τώρα. Μία από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η  παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων. Το Lifeline προσφέρει βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη.

Πληροφορίες: 6943902264 κα Ζαχαράκη