Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 14:34

Χριστουγεννιάτικο Δείπνο του Lifeline Hellas για την Ενίσχυση του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου

Χριστουγεννιάτικο Δείπνο του Lifeline Hellas για την Ενίσχυση του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου Χριστουγεννιάτικο Δείπνο του Lifeline Hellas για την Ενίσχυση του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 – Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε χθες φιλανθρωπικό δείπνο υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας στον κήπο της κατοικίας του Ελβετού Πρέσβη κου Lorenzo Amberg και της συζύγου του Christiane Amberg με σκοπό την στήριξη του Χριστοδούλειου ορφανοτροφείου.

O AE Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα κος Lorenzo Amberg με την σύζυγο του Christiane, τους ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρο και Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και τον Πρόεδρο του Lifeline Hellas Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους. Ο Ελβετός Πρέσβης εξήρε το έργο του Lifeline και ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τους φίλους του οργανισμού και τους χορηγούς της εκδήλωσης. Οι ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας ευχαρίστησαν τον Πρέσβη και την σύζυγο του για την φιλοξενία τους και μίλησαν για την αξία της προσφοράς. Η Πρόεδρος του Χριστοδούλειου ορφανοτροφείου κα Ακριβή Αλέπη ευχαρίστησε θερμά το Lifeline Hellas για την προσφορά του και εξήγησε πως λειτουργεί το ορφανοτροφείο.

Η διακόσμηση της βραδιάς ήταν μοναδική δημιουργία της κας Έμης Τσίτσικα Τρικάρδου και του οίκου της Artemide. Τους παρευρισκομένους μάγεψε με την υπέροχη φωνή του ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης μαζί με το συγκρότημα του Trio Lirico. Το catering της βραδιάς επιμελήθηκε το «Πεντελικόν».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρέσβης της Ιταλίας Α.Ε. κύριος Claudio Galentzer με την σύζυγο του Vidula Tawadey Glaentzer, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco Κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η υφυπουργός Υγείας κα Ζέττα Μακρή, η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών κα Λίνα Στουρνάρα, η σύζυγος του γιού της Πριγκίπισσας Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της Πριγκιπίσσης κα Μπέττυ Ρουμελιώτη. Επίσης, παρευρέθησαν o Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η κα ΄Ερση Αγιοστρατίτη Σκουτεροπούλου, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η Δρ. Έφη Αδαμοπούλου, ο κος Γιάννης Σαχίνης. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, η κα Λάνα Μανδύλα, η Άγκυ Μαστρομηνά, ο κος κα η κα Βασίλη Τσακίρογλου, η κα Δώρα Οικονομίδου, η κυρία Έβελυν Μαχά, η κα Τούλα Γουρδομιχάλη, ο κος και η κα Ευάγγελου Καλούση, η κα Μαργαρίτα Σαμούρκα, ο κος και η κα Γιάννη Μπιλιμάτση, ο κος και η κα Αλέκου Καΐρη, η κα Ελένη Παπαδημητρίου, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη Κωνσταντακάτου, η κα Εύη Περιστέρη, ο κος και η κα Ευάγγελου Σπανού, ο κος Χάρης Τσιμόγιαννης, η κα Μαρίνα Γιαβρόγλου, ο κος και η κα Πέτρου Γερουλάνου, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, ο κος Γιώργος Ντάβλας με την σύζυγο του Έλενα, ο κος Χάρης Τσιμόγιαννης, ο κος Ανδρέας και η κα Φλευρ Ποταμιάνος και πολλοί άλλοι.