Τρίτη, 20 Μάιος 2014 09:53

Humanitarian Dinner Poseidonion Grand Hotel Spetses, Friday 11 July

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 – Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπική βραδιά υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας την Παρασκευή 11 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Poseidonion Grand Hotel” με σκοπό την στήριξη του πολυδύναμου ιατρείου και του κοινωνικού ιατρείου και φαρμακείου Σπετσών του Ι. Ν. Αναλήψεως Σπετσών. Οι ΑΒΥ είναι ευγνώμονες για την γενναιόδωρη βοήθεια που προσέφεραν οι Έλληνες στην Σερβία την δύσκολη περίοδο που πέρασε και νιώθουν ευτυχείς να προσφέρουν τώρα την βοήθεια τους στους ΄Ελληνες.

Στις ομιλίες τους η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας τόνισε την σημασία της προσφοράς στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν στις Σπέτσες. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας αναφέρθηκε στο έργο που έχει προσφέρει στην Ελλάδα ο ανθρωπιστικός οργανισμός. Η Δρ. Ελένη Σπυράτου από το πολυδύναμο ιατρείο Σπετσών και ο Πατέρας Παναγιώτης Αβραμόπουλος του κοινωνικού ιατρείου και φαρμακείου Σπετσών του Ι. Ν. Αναλήψεως Σπετσών ευχαρίστησαν θερμά την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Lifeline Hellas για την σημαντική τους βοήθεια στο νησί.

Την βραδιά στόλισε με την υπέροχη φωνή της η σοπράνο κυρία Ελένη Λυγιά. Οι συμμετέχοντες έλαβαν όμορφα δώρα από την Estee Lauder και την Sandrine & Jo και γεύτηκαν μία μοναδική δημιουργία της εταιρείας Kayak μόνο για την εκδήλωση, το παγωτό «Άρωμα Σπετσών».

Χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς ήταν το Fay’s Control.

Επίσης, χορηγοί της βραδιάς ήταν το ανθοπωλείο Zarnten, η Hellenic Seaways, η Sandrine & Jo, τα κρασιά Dogkas Wines, η Estee Lauder, η Kayak και η Ελληνοεκτυπωτική.