Δευτέρα, 25 Αύγουστος 2014 13:40

Humanitarian Dinner at the Resident of the Turkish Ambassador, Wednesday 10 September

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 – Με σκοπό την υποστήριξη των μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών των κρατικών περιφερειακών νοσοκομείων της Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου Κρήτης, Αλεξανδρούπολης και Ιωαννίνων ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπική βραδιά την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στην Τουρκική Πρεσβευτική κατοικία στην Αθήνα υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας  και του Τούρκου Πρέσβη ΑΕ κυρίου Kerim Uras και της συζύγου του κυρίας Zeynep Uras.

Στην ομιλία της η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας ευχαρίστησε τον Τούρκο Πρέσβη ΑΕ κύριο Kerim Uras και την σύζυγο του κυρία Zeynep Uras για την φιλοξενία και το δείπνο στους υπέροχους κήπους της κατοικίας τους και αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν στα νοσοκομεία παίδων σε όλη την Ελλάδα. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας αναφέρθηκε στο έργο που έχει προσφέρει ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas στα νοσοκομεία παίδων εντός και εκτός Αθηνών. O Τούρκος Πρέσβης ΑΕ κύριος Kerim Uras συνεχάρη το Πριγκιπικό ζεύγος για το μεγάλο τους έργο τους και την συμπαράσταση τους στην Ελλάδα μέσω του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.

Κατά την διάρκεια της μαγικής βραδιάς οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τουρκικές γεύσεις από το εστιατόριο «Πέραν» και διασκέδασαν με τον τουρκικό χορό και την φωνή της Ροδή Τομουρτζούκ – γκιουλ η οποία ερμήνευσε τούρκικα και ελληνικά τραγούδια. Οι συμμετέχοντες έλαβαν όμορφα δώρα από την Estee Lauder και γλυκιές γεύσεις ανατολής από τα ζαχαροπλαστεία «Χατζής»

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η αδελφή της Πριγκιπίσσης κα Μπέττυ Ρουμελιώτη και ο γιος της David Andrews με τη σύζυγο του Άντζι, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι κα Κατερίνα Παναγοπούλου, η Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής της Unesco κα Καίτη Τζιτζικώστα, o Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η κα ΄Ερση Αγιοστρατίτη Σκουτεροπούλου, η Δρ. Έφη Αδαμοπούλου, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, η κα Ρόη Αποστολίδου Κωσταντά, η κα Φλευρ Ποταμιάνου και η κα Φώφη Καμποσιώρα. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο κος και η κα Baha Bassatne, ο κος και η κα Πέτρου Μαχά, ο κος Βασίλης Αποστολόπουλος, ο κος κα η κα Γιάννη Φράγκος, ο κος και η κα Nickolas Egon, ο Δρ. και η κα Ντίνου Γιαβρόγλου, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη Κωνσταντακάτου, ο κος Ανδρέας Ποταμιάνος, ο κος Χάρης Οικονομόπουλος Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού επιμελητηρίου, ο κος Δημήτρης Παρασκευάς, η κα Δώρα Οικονομίδου, ο κος Γιώργος Ντάβλας, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, μέλη του τουρκικού επιμελητηρίου και πολλοί άλλοι. 

Επίσης, χορηγοί της βραδιάς ήταν το ανθοπωλείο Frezia, τα κρασιά «Όνειρα Διονύσου» και «Dogkas Wines», η Μοιραράκη ΑΕ, τα ζαχαροπλαστεία «Χατζής» και η Estee Lauder.   

Πληροφορίες: 210 9828002, 6943 902264