Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015 16:23

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΓΙΑ ΤHN ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε το φιλανθρωπικό δείπνο “Sapore di Mare” την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20.30 στο υπέροχο Gallery του Island με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την στήριξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης Πεύκης. Επίσης, παρευρέθησαν τα παιδιά των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ο ΑΒΥ Πρίγκιπας Peter, ο David Andrews με την σύζυγο του Άντζι, η κα Alison Andrews και η αδελφή της Πριγκιπίσσης κα Μπέττυ Ρουμελιώτη.

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας στην ομιλία της αναφέρθηκε στην απαραίτητη συμμετοχή στην φιλανθρωπία τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και αναφέρθηκε στο δικαίωμα που έχουν όλα τα παιδιά στην εκπαίδευση. Στις ομιλίες τους ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης Πεύκης κος Στράτος Γεωργέλης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την συμπαράσταση τους στο έργο του Lifeline το οποίο προσφέρει σημαντική υποστήριξη στα παιδιά της Ελλάδας και μίλησαν για την βοήθεια που προσφέρει το σωματείο στο σχολείο τους.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της εταιρείας Beat be spoke events and services της κας Έμης Τρικάρδου και της κας Λίλας Βόγλη και έλαβαν δώρα των εταιρειών Cocomat.Τη βραδιά της εκδήλωσης συντρόφευσε με την υπέροχη φωνή της η Μαρία – Έλενα Κυριάκου.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Πρέσβειρα της Αιγύπτου στην Σερβία ΑΕ κυρία Menha Mahrous Bahum, η κα Gaba Bassatne και τα μέλη του Δ.Σ. η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, η Δρ. ΄Εφη Αδαμοπούλου, ο κος Γιάννης Σαχίνης, ο Δρ. Κώστας Σαμάρας, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η κα Νάσια Παπαμανώλη και η κα Έρση Αγιοστρατίτη, η κα Ρόη Αποστολίδου Κωσταντά καθώς επίσης και ο Παύλος Ευμορφίδης, ο Χρύσανθος Πανάς, η κα Ειρήνη Νταϊφά, η κα Μιμή Ντενίση, ο Θρασύβουλος Κανάρης και η κα Κέλλυ Ξυνή, η κα Δήμητρα Μουτζούρη, η κα Μαρία Κόντου, η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου, ο Δρ. και η Κα Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη με την κόρη τους, ο κος Χρύσανθος Πανάς, η κα Εβελίνα Μαχά, o Στέλιος Κοκκάλας με την σύζυγο του κα Ναλίτα Καρρέρ, η κα Λίτσα Λάβδα, η κα Όλγα Μπρονόζη, ο κος Χάρης Τσιμόγιαννης, η Δρ. Χρυσάνθη Ρουτζούνη Κωνσταντακάτου, ο κος Θανάσης Παπαποστόλου και η κα Λία Καλκασίνα, ο κος Τρύφων Θεόδωρος,  ο κος Φίλιππος Βρυώνης, η κα Αλεξάνδρα Καλύβα, η κα Ειρήνη Κασελίμη, η κα Ντάνα Στασινού,  η κα Khaslok Mahasin και πολλοί άλλοι.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Dogkas Wines, Wise Greece, Cocomat, Vikos, Tsakalou PR, Exelia, eventful και το Island.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Hello!

Υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν ο όμιλος Ahmose.