Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2016 12:31

Φιλανθρωπική συναυλία του LIFELINE HELLAS στη Νέα Υόρκη για τη στήριξη των Νοσοκομείων Παίδων

Αθήνα 1 Νοεμβρίου 2016 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, στο ιστορικό θέατρο Town Hall στο Broadway της Νέας Υόρκης με τον Αντώνη Ρέμο και την Φιλαρμονική Ορχήστρα «Ομόνοια» Γαστουρίου της Κέρκυρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας στην ομιλία της συγκινημένη ευχαρίστησε τους Έλληνες της Νέας Υόρκης που στήριξαν με την συμμετοχή τους τα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδος και μίλησε για την χαρά της προσφοράς. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους παρευρισκομένους και μίλησε για το έργο του οργανισμού καθώς το 2016 το Lifeline Hellas έχει αφιερώσει τις δραστηριότητες του στην προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στις μονάδες εντατικής θεραπείας νεογνών προσφέροντας σημαντικό εξοπλισμό στο Νεογνολογικό τμήμα του νοσοκομείου «Ελένα Βενιζέλου».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η κόρη των ΑΒΥ κα Alison Andrews, η κα Μπέττυ Ρουμελιώτη αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, η Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άλκηστις Μπουκουβάλα, ο κος Θανάσης Κυρατσούς, ο Πρόεδρος της Ιονίου Πολιτείας κος Νίκος Μπάρδης, ο Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ κος Νίκος Καρακώστας, η Αντιπρόεδρος της Atlantic Bank κα Νάνσυ Παπαϊωάννου, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο κος Βασίλης Αποστολόπουλος, η κα Όλγα Μπορνόζη, ο κος και η κα Νίκου Παπαδάκη, η κα Georgia Dumas και πολλοί άλλοι.  

Το Lifeline Hellas βοηθάει μόνο την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί   με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Οι σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία και ιδρύματα παίδων.

 

Πληροφορίες 2109828002, 6943902264