Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 21:00

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΩΝ ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 11η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και της συζύγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η κόρη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης κα Alison Andrews και ο γιος της David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της Πριγκίπισσας κα Μπέττυ Ρουμελιώτη. Παρευρέθησαν επίσης o Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα ΄Ερση Τσακίρογλου, η κα Ρόη Κωσταντά, η κα Νάσια Παπαμανώλη, o Δρ. Κώστας Σαμαράς και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους χορηγούς και κυρίως την κύρια χορηγό της βραδιάς κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine. Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός και η επιτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η Διευθύντρια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» Δρ. Μαργαρίτα Τζάκη ευχαρίστησε το Lifeline Hellas για την μεγάλη του προσφορά και την συνεχή του υποστήριξη στις σοβαρές ανάγκες του νοσοκομείου.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου και διασκέδασαν με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της κας Μπέσυ Μάλφα και του κου Στέφανου Κόκκαλη μαζί με τον βαρύτονο Νίκο Καραγκιαούρη. Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη ηθοποιός κα Μπέσυ Μάλφα. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Estee Lauder, το κοσμηματοπωλείο Ιορδάνης και τα γλυκά της εταιρείας KAYAK.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας γουναρικών της Ντίνας Σιώρα με κοσμήματα Ιορδάνης, βραδινά φορέματα της Pronovias και την καλλιτεχνική επιμέλεια της κας Alice Δικαίου.

Το Lifeline Hellas βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων.

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Derma Doctor, Zeus & ΔΙΟΝΕ, Hotel Porto Rio & Casino, Grande Bretagne, Divani Hotel, Medical Anti - aging Center, Starbags, PFG, Martix, New Hotel, Epirotiki lines, Οδοντική Ανάπλαση, Athens Laser Light, St. George Lycabettus, Art point greek souvenir, Alpino Cuisina Italian, Κυρία Βούλα Σαραντάρη, Δρ. Κωνσταντίνος Σαμαράς, Double Trouble, Ποτοποιία Λουκάτου, Vanille on the Rock by Vanessa Geroulanos, Sikyon Coast Hotel & Resort, Apivita, Hilton, Bacoa, Bacalaros, Bollicine Mykonos, the Margi, Brainstorm, Miraval, Κυρία Σαραντουλάκου και πολλοί άλλοι. .

Επίσης, υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Motoroil, Beat be spoke events and services, Diamond events, Navios Maritime Holdings, Βίκος, Kayak, Cattier, Tsakos Group, Tricardos Group, Κτήμα Κοκοτού, DG Beauty World by Despina Gavala, Tsakiris Mallas, Ελληνοεκτυπωτική, Κοτσώνης, Katerina Karoussos, Iordanis, Cnp Ζωής, Καλογήρου, Davlas & Partners, Alice Evenementielle, Paron Club και η κα Ρένα Φλεβαράκη από τα οπτικά Φλεβαράκη.

Έκθεση εικόνων