Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017 17:08

Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ» ΣΤΟ SANTA CLAUS KINGDOM

Αθήνα 11 Δεκεμβρίου 2017 - Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Ιδρύτρια του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού Lifeline Hellas, παρευρέθηκε στο Santa Claus Kingdom στο ΜΕC Παιανίας το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου μαζί με τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας». Μαζί της ήταν ο γιος της Πριγκίπισσας  Αικατερίνης κύριος David Andrews με την σύζυγο του Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, η αδελφή της Πριγκίπισσας κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη, ο Πρόεδρος του «Καλού Ποιμένα» εισαγγελέας κύριος Νίκος Ποιμενίδης, ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας με την σύζυγο του Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα και πολλοί άλλοι.

Ο Άη Βασίλης από το Ροβανιέμι υποδέχθηκε τα παιδιά μαζί με τα θεραπευτικά αλογάκια μινιατούρες του Gentle Carousel που ήλθαν εθελοντικά από το Magic Garden και τους μοίρασε παιχνίδια και βιβλία, μία ευγενική χορηγία των εταιρειών Δεσύλλας και των εκδόσεων Ποταμίτης.

Μέρος των εσόδων του Santa Claus Kingdom την ημέρα αυτή διατέθηκαν στο Lifeline Hellas για την υποστήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Η φιλανθρωπική αυτή προσφορά είναι μία δωρεά της εταιρείας Luna Park Αηδονάκια ΑΕ που διοργανώνει το Santa Claus Kingdom.