Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 11:10

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 - Με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε για τέταρτη συνεχή χρονιά φιλανθρωπικό γεύμα με θέμα «Μητέρα, Γυναίκα, Επαγγελματία» την Τρίτη 8 Μαΐου σε  private Club των βορείων προαστίων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έμαθε από την μητέρα της από μικρή ηλικία την χαρά της προσφοράς που πρέπει όλοι να επιδιώκουμε στην ζωή.

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε την ΑΜ Βασίλισσα Άννα Μαρία και την Πρέσβη Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και αφιέρωσε την εκδήλωση στην ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη που είναι Μητέρα για χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο. Ευχαρίστησε τους χορηγούς, την σύζυγο του και  τους φίλους του Lifeline και αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του σωματείου που σαν μητέρα προσπαθεί να βελτιώσει τα νοσοκομεία παίδων και να στηρίξει τις ανάγκες που προκύπτουν για να βοηθήσει τα παιδιά που είναι το μέλλον μας.

Η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas, μίλησε για το έργο και την προσφορά του σωματείου και  του Διοικητικού Συμβουλίου  τα τελευταία χρόνια.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος χορηγός της εκδήλωσης μίλησε για την υγεία των γυναικών και αναφέρθηκε στους πολλούς και δύσκολους ρόλους της σύγχρονης Γυναίκας, Μητέρας, Επαγγελματίας τους πολλαπλούς ρόλους που διαδραματίζει μία γυναίκα σήμερα. Η κα Αγγελική Κοκκώνη, χορηγός και ιδιοκτήτρια των καταστημάτων ΗΡΑ μίλησε για την αφοσίωση της εταιρείας στην φιλανθρωπία και στα παιδιά. 

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και τα υπέροχα δώρα των εταιρειών Achilleas Acessories και Estee Lauder. Η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου με την συνοδεία πιάνου μάγεψε τους παρευρισκομένους με τις μελωδίες της.  Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Ιδιωτική Κλινική Γένεσις Αθηνών, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Evritos, Cointreau Fizz. 

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η επόμενη εκδήλωση του Lifeline Hellas θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus στις 21.00 για να γιορτάσουμε την πιο απίθανη θέα, στο καινούργιο Vertigo Pool Club, 7ο όροφος.

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι πρόσφατα, στην Ελβετία, το St.George Lycabettus έλαβε διεθνή διάκριση από τα Luxury Hotel Awards για την καλύτερη θέα στην Ευρώπη.

Έκθεση εικόνων