Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2012 00:00

Συναυλία αγάπης για τα παιδιά και τη δημιουργία τράπεζας οφθαλμών

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 - Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Πέμη Ζούνη, η Αλίκη Καγιαλόγλου, ο Γιώργος Περρής και η Ελένη-Λυδία Σταμέλλου τραγούδησαν για τα παιδιά στο Θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ». Ξεχωριστή καλεσμένη, η καταξιωμένη Σέρβα μέτζο-σοπράνο Jadranka Jovanovic.


Η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ιδρύτριας του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία της η Νομπελίστα Ειρήνης Betty Williams, ιδρύτρια του διεθνή οργανισμού αλληλεγγύης για τα παιδιά WCCCI.

Οι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν αφιλοκερδώς για τη δημιουργία της Τράπεζας Οφθαλμών στην Ελλάδα, μία πρωτοβουλία του σωματείου Lions.

Το πρόγραμμα της συναυλίας ήταν βασισμένο στην δισκογραφία των καλλιτεχνών και σε αγαπημένα τραγούδια των Χατζιδάκι, Piazzolla, Piovani, Bernstein κ.α. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της ΄Αλκηστις Πρωτοψάλτη η οποία τραγούδησε στο τέλος της βραδιάς.

Παρόντες ήταν ο ΑΕ Πρέσβης της Σερβίας Mr. Dragan Zupanjevac, η κα Άλισον Andrews, κόρη της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και ο γιος της David Andrews με την σύζυγο του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη. Επίσης παρευρέθηκαν η Κυβερνήτης των Lions κα Ελπίδα Βάπτισμα, η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων των Lions κα Ρόη Αποστολίδου Κωνσταντά, ο Πρόεδρος του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κα ‘Αλκηστις Πρίνου, η κα Φλευρ Ποταμιάνου, η κα Ρενάτα Κωνσταντοπούλου, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Έφη Αδαμοπούλου και η κα Άννα Κωτσίνη. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η κα Ειρήνη Νταϊφά, η κα Χρυσάνθη Ρουτζούνη, η κα Ρωζίτα Σώκου, ο Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος κ.α.