Τετάρτη, 30 Μάιος 2018 19:32

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΝΕΟΓΝΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Saint George Lycabettus με αφορμή το διεθνές βραβείο που έλαβε το ξενοδοχείο για την καλύτερη θέα της Ευρώπης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους φίλους και το διοικητικό συμβούλιο και αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο του σωματείου.

Η κα Έμη Τρίκαρδου μας μίλησε για την σύνδεση της υπέροχης και βραβευμένης πανευρωπαϊκά, πλέον θέας του St. George Lycabettus με την υπεροχή τον ανθρώπων που βλέπουν τον "κόσμο" μέσα  από την προσφορά.

Η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου καλωσόρισε τους παρεβρισκόμενους και εντυπωσίασε με τη ζεστή φιλοξενία της.

Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη εκθείασε το έργο του Lifeline Hellas το οποίο παρακολουθεί από την ίδρυση του και επεσήμανε πόσο σημαντικό από τουριστικής άποψης είναι για την χώρα μας το βραβείο του St. George Lycabettus.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide η οποία είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης. Επίσης έλαβαν υπέροχα δώρα από την Estee Lauder. Ο τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης μάγεψε τους παρευρισκομένους με την ερμηνεία του.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Βίκος, Evritos, Estee Lauder, Domaine Glinavos.