Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 13:59

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS Για την υποστήριξη του Παιδιατρικού Τμήματος του Νοσοκομείου της Κέρκυρας και των Πληγέντων στο Μάτι Αττικής

Αθήνα, Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπική συναυλία την Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 στο Παλαιό Φρούριο της Κερκύρας με τον καλλιτέχνη Τόλη Βοσκόπουλο μαζί με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα ‘Ομόνοια’ Γαστουρίου και τις χορωδίες Αχαράβης και Καναλίων. Σκοπός της συναυλίας ήταν η υποστήριξη του παιδιατρικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας αλλά και των πυρόπληκτων στο Μάτι Αττικής. Η φιλανθρωπική συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης. Την συναυλία υποστήριξε με την χορηγία της η εταιρεία Ρούλα Ρουβά Real Estate.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Τόλης Βοσκόπουλος γιόρτασε τα 60 χρόνια στην δισκογραφική του καριέρα και η Φιλαρμονική Ορχήστρα ‘Ομόνοια’ Γαστουρίου, μια εκ των αρχαιότερων φιλαρμονικών της Κέρκυρας, τα 120 χρόνια από την ίδρυση της. Ήταν μια μοναδική βραδιά όπου περισσότερα από 100 άτομα πάνω στη σκηνή κράτησαν συντροφιά στο κοινό με τραγούδια που όλοι έχουν αγαπήσει.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στο μήνυμα υποστήριξης που έστειλε εξέφρασε την παρότρυνση να βοηθήσουν όλοι το Νοσοκομείο της Κέρκυρας αλλά και τους πληγέντες από τις πυρκαγιές και αναφέρθηκε στην αξία της προσφοράς.

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τους συντελεστές της συναυλίας, τους χορηγούς και τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στο έργο του Lifeline Hellas για τα παιδιατρικά νοσοκομεία της Ελλάδας.

Την επιμέλεια παραγωγής της βραδιάς είχε ο κύριος Νίκος Δημητρόπουλος. Την οργάνωση και τον σχεδιασμό ο κύριος Γιώργος Παγιάτης μαζί με τον κύριο Νίκο Δημητρόπουλο. Αρχιμουσικός ήταν ο κύριος Σπύρος Ράλλης και την διδασκαλία της χορωδίας την είχε αναλάβει η κυρία Αγάθη Κοσκινά

Έκθεση εικόνων