Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 14:13

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΕΟΓΝΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους χορηγούς την Roula Rouva Real Estate, την ΕΥΔΑΠ και κυρίως την κύρια χορηγό της βραδιάς κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine.

Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έμαθε από τους γονείς της την χαρά της προσφοράς που πρέπει όλοι να επιδιώκουμε στην ζωή.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και διασκέδασαν με τις μελωδίες της Αγάθης Κοσκινά. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Estee Lauder, την εταιρεία Λάβδας καθώς και τα υπέροχα γούρια του Costis.

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Medical Antiaging, Αναγέννηση, Zeus + ΔΙΟΝΕ, Grande Bretagne, Divani Hotel, New Hotel, Epirotiki lines, Οδοντική Ανάπλαση, St. George Lycabettus, Κυρία Βούλα Σαραντάρη, Margariti Dental Clinic, Kayak, Attica, Dinos Koukiaris, Hilton, Epirotiki, Family, Greek House high quality foods, Bollicine, Club Hotel Casino Loutraki, Attica, Σοφία Πετροπούλου, ξενοδοχείο «Ανεμόλια», Litohoro Olympus Resort Villas &Spa, Valtadoros, Living, Sandalista, Parthenis, Apivita, Yolenis, Elatos Resort & Health Club, Apivita, Λαλαούνης, Lena Katsanidou, Georgia, Αριστείδης Πατσόγλου, Βασίλης Ζούλιας, Μπαντούνας, Άντα Ηλιοπούλου. και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Αναγέννηση, by Dr. Boukouvalas, Poulis SA, Epirotiki lines,Motoroil, Rolex, American Express, Παπαποστόλου, ΕΛΠΕΝ, Evritos, Gancia, Beat be spoke events and services, Artemide, Diamond events, Άσυλο Ανιάτων, Diamond Events, Navios Maritime Holdings, Βίκος, Tricardos Group, Ελληνοεκτυπωτική, Davlas & Partners, Design & Pleasure και πολλοί άλλοι.