Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 13:27

ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη εξασφάλισε και παρέστη στην παράδοση:

  • Ιατρικού εξοπλισμού ύψους $400.000 στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης
  • Ιατρικού εξοπλισμού $100.000 στο Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου
  • Ιατρικού εξοπλισμού $500.000 στο Άσυλο Ανιάτων

 

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 – Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω της συνεργασίας της με το Project C.U.R.E. www.projectcure.org και η σπουδαία αρωγή του Lifeline Hellas www.lifelinegr.org και του Ιδρύματος Μποδοσάκη www.bodossaki.gr  στην διεξαγωγή των ιδιαίτερα απαιτητικών διαδικασιών διεκπεραίωσης, ολοκλήρωσαν επιτυχώς την παράδοση αναγκαίου ιατρικού και εξοπλισμού στα νοσοκομεία Έλενα Βενιζέλου και παίδων Πεντέλης και στο Άσυλο Ανιάτων.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια είμαστε ευγνώμονες στην αμέριστη υποστήριξη των δωρητών, της κας Γιάννας Αγγελοπούλου και της κας Αλεξίας Στέλλας Μάντζαρη, που προσέφεραν τη μεταφορά  του εξοπλισμού από την Αμερική. Επίσης τις εσωτερικές μεταφορές και την αποθήκευση ανέλαβε ο κος Νίκος Σπυράκος και η εταιρεία του ΑΕRΟΜΕΤ HELLAS LTD.

Ο Διοικητής του Παίδων Πεντέλης κος Τριγώνης, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Έλενα Βενιζέλου, κα Κάμπρα και η Πρόεδρος του Άσυλου Ανιάτων κα Ηλιάδη ευχαρίστησαν θερμά την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Lifeline Hellas. H Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε τον Dr. Douglas Jackson, Πρόεδρο του Ιδρύματος Project Cure και τις κυρίες Γιάννα Αγγελοπούλου και Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη για την μεγάλη τους δωρεά.  Επίσης, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas για την μεγάλη προσπάθεια τους, το Ίδρυμα Μποδοσάκη ιδιαίτερα την Κύρια Ξένια Παπασταύρου και όλο το νοσοκομείο για την άριστη συνεργασία.  

Στις επισκέψεις παρευρέθησαν η αδελφή της Πριγκίπισσας Κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη, η Κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα. Επίσης, παρευρέθησαν η Κυρία Ξένια Παπασταύρου, Υπεύθυνη Τμήματος Ανάπτυξης του Ιδρύματος Μποδοσάκη.