Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 11:46

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο αφιερωμένο στην Ημέρα της Γυναίκας την Τετάρτη 6 Μαρτίου στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων με σκοπό την συνέχεια της υποστήριξης των κρατικών νοσοκομείων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, ιδρύτρια του Lifeline Hellas, της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και τίμησε με την παρουσία της και την εξαίρετη ομιλία της η σύζυγος της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Βλασίας Παυλοπούλου.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους στο Lifeline Hellas και στο σημαντικό έργο που πραγματοποιεί για την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε την χορηγό Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη και τους υπόλοιπους χορηγούς, τους φίλους και το διοικητικό συμβούλιο και αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω του Lifeline Hellas τα τελευταία 20 χρόνια.

Η σύζυγος της ΑΕ Προέδρου της Δημοκρατίας κυρία Βλασία Παυλοπούλου στην υπέροχη ομιλία της μίλησε για την θέση της Γυναίκας, την υπογεννητικότητα και τόνισε την σημασία της Γυναίκας στην κοινωνία μας.

Επίσης, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε την κυρία Παυλοπούλου για την συνεχή της υποστήριξη στο Lifeline Hellas και μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της προσέφεραν τιμητική πλακέτα.

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η κυρία Αθηνά Δεσύπρη, Γενική Γραμματέας του Ιδρύματος Μποδοσάκη, μίλησε για την μεγάλη προσφορά του Lifeline στους πυρόπληκτους της Αττικής σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη χάρις την εκδήλωση που πραγματοποίησε στην Νέα Υόρκη το Lifeline New York. Επίσης, αναφέρθηκε στην ευρύτερη συνεργασία του ιδρύματος Μποδοσάκη με το Lifeline όσον αφορά την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού από το ίδρυμα Project Cure των ΗΠΑ καθώς και την βοήθεια στα ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες χάρις την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Επίσης έλαβαν υπέροχα δώρα από την ΄Αννα Μαρία Μαζαράκη και την Vichy. Ο βιρτουόζος του βιολί Γιαροσλάβ Τόκαρεβ, ο πιανίστας Αλέξανδρος Φαρρής και ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης μάγεψαν τους παρευρισκομένους με τις ερμηνείες τους. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, MyCatering, Vichy, Anna Maria Mazaraki, Attitudes, Skinos Mastiha Spirit, Otto’s Athens Vermouth, Μουσικός Οίκος Nikotian, Ιωάννα Ευθυμίου, Γιούλα Θεοδωροπούλου.