Τρίτη, 28 Φεβρουάριος 2023 00:00

ΤΟ LIFELINE HELLAS ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εγχείρηση καρδιάς που προσέφερε ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, δωρεά του κυρίου Γρηγόρη και της κυρίας Κατερίνας Στασινοπούλου, στην νεαρή Κατερίνα Ziniak, 28 ετών από την Ουκρανία, και πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο “Ευρωκλινική”.

Ο Καθηγητής Δρ. Αυξέντιος Καλαγκός, ο οποίος χειρούργησε την νεαρή Κατερίνα, προσέφερε δωρεάν τις υπηρεσίες του μέσω του Ιδρύματος του «Kalangos Foundation».

Η εγχείρηση έγινε στο πλαίσιο της στήριξης που προσφέρει το Lifeline Hellas σε παιδιά και νέους από την Ουκρανία την περίοδο του πολέμου.

Θα ακολουθήσουν ακόμη 3 εγχειρήσεις καρδιάς που προσέφεραν οι δωρητές φίλοι του Lifeline Hellas για τα παιδιά και τους νέους της Ουκρανίας.

Η Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews επισκέφτηκε την Κατερίνα πριν και μετά την εγχείρηση και της προσέφερε δώρα εκ μέρους του Lifeline Hellas.

H ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και οι δωρητές Γρηγόρης και Κατερίνα Στασινοπούλου έστειλαν τα δώρα τους, συνομίλησαν με την Κατερίνα τηλεφωνικά και της ευχήθηκαν καλή ανάρρωση και κάθε ευτυχία στην νέα της ζωή.

Επίσης, παρευρέθηκαν ο Σύμβουλος της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελλάδα, κύριος Serhii Kravets καθώς και ο Καθηγητής Δρ. Αυξέντιος Καλαγκός.

To Lifeline Hellas ευχαριστεί τους χορηγούς φιλοξενίας της Κατερίνας, τον Κύριο Απόστολο και την Κυρία Εμμανουέλλα Μουσαμά και το ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens - City Centre καθώς και την Κυρία Ειρήνη Βασιλοπούλου και το ξενοδοχείο Saint George Lycabettus Boutique Hotel.