Νέα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εγχείρηση καρδιάς που προσέφερε ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, δωρεά του κυρίου Γρηγόρη και της κυρίας Κατερίνας Στασινοπούλου, στην νεαρή Κατερίνα Ziniak, 28 ετών από την Ουκρανία, και πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο “Ευρωκλινική”.

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη με τον δωρητή κύριο Δημήτρη Ιορδάνη επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου ο κύριος Ιορδάνης και η οικογένεια του προσέφεραν 100 κουβέρτες για να στηρίξουν την λειτουργία του νοσοκομείου την περίοδο της πανδημίας.

Αθήνα 4 Ιανουαρίου 2023 – Οι μαθητές και οι καθηγητές των εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία», στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής ευθύνης τους «Συν-Δράμω», υποδέχθηκαν την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και συζήτησαν για την φιλανθρωπία και την χαρά της προσφοράς.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 – To υπέροχο Santa Claus Kingdom φιλοξένησε για έκτη συνεχή χρονιά τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας», την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 17η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων.

Σελίδα 1 από 17