Νέα

Αθήνα 7 Ιουλίου – Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε καλοκαιρινό φιλανθρωπικό δείπνο την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 στο Golf Prive με σκοπό την συνέχιση του έργου υποστήριξης του νεογνολογικού τμήματος του Π. Γ. Νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης.

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη επισκέφτηκε τα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας» και τους προσέφερε παιχνίδια, δωρεά της εταιρείας «Δεσύλλας», ροφήματα της εταιρείας «FrieslandCampina Hellas - NOYNOY» και δώρα του Lifeline Hellas. 

Δευτέρα 20 Μαΐου 2023 - Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 7η χρονιά το φιλανθρωπικό γεύμα με τίτλο «Μητέρα, Γυναίκα, Εργαζόμενη», αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας, το Σάββατο 20 Μαΐου υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης στον υπέροχο χώρο του Anassa City Events. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του Νεογνολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» με την προσφορά θερμοκοιτίδων. 

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη επισκέφτηκε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και τους προσέφερε πολύχρωμα πουφ, δωρεά της εταιρείας Poofomania.


Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη επισκέφτηκε τη μικρή, γενναία Άρτεμις πριν το ταξίδι της στην Αμερική, όπου θα υποβληθεί σε εγχείρηση προκειμένου να μπορέσει για πρώτη φορά να σταθεί στα πόδια της!

 

 

 

Σελίδα 1 από 18