Νέα

Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 16:49

Δωρεές της Πριγκίπισσας Αικατερίνης

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη εξασφάλισε και παρέστη στην παράδοση:

  • Ιατρικού εξοπλισμού ύψους 500.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού
  • Ιατρικού εξοπλισμού 50.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Αρεταίειο
  • Η ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ, τα ντουλάπια αποθήκευσης των μαθητών καθώς και ο αναγκαίος κλιματισμός του δημόσιου ειδικού νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου – λυκείου κωφών και βαρήκοων παιδιών Αργυρούπολης καθώς και οπτικοακουστικό υλικό
  • Σχολικών πινάκων στο ειδικό γυμνάσιο – λύκειο κωφών και βαρήκοων παιδιών Αγίας Παρασκευής
  • Ηλεκτρονικών υπολογιστών και του ειδικού ξύλινου πατώματος του γυμναστηρίου στο ειδικό δημοτικό Λυκόβρυσης Πεύκης.

Αθήνα 11 Δεκεμβρίου 2017 - Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Ιδρύτρια του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού Lifeline Hellas, παρευρέθηκε στο Santa Claus Kingdom στο ΜΕC Παιανίας το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου μαζί με τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας». Μαζί της ήταν ο γιος της Πριγκίπισσας  Αικατερίνης κύριος David Andrews με την σύζυγο του Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, η αδελφή της Πριγκίπισσας κυρία Μπέττυ Ρουμελιώτη, ο Πρόεδρος του «Καλού Ποιμένα» εισαγγελέας κύριος Νίκος Ποιμενίδης, ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας με την σύζυγο του Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα και πολλοί άλλοι.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργανώνει διάλεξη για φιλανθρωπικό σκοπό με ομιλητή τον Στέλιο Ράμφο. 

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2017- Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο με θέμα «Una Notte in Italia» την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στην Ιταλική Πρεσβεία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας και της ΑΕ Πρέσβη της Ιταλίας κύριος Luigi Marras με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Σελίδα 1 από 10